* DIRECTIEVERVOER * VIP AIRPORT SERVICE * ROADSHOWS * DOCUMENTEN VERVOER

DIRECTIEVERVOER:

PROFESSIONAL DRIVER is gespecialiseerd in het vervoer van directieleden, managers en artiesten in de daarvoor speciaal uitgeruste auto's. Voor het vervoer per "luxery car"maken wij voornamelijk gebruik van het type Audi A8L. Daarnaast beschikken wij over een luxe Mercedes Viano voor het vervoer tot 6 personen. Discretie is een van de belangrijkste kwaliteiten van PROFESSIONAL DRIVER daarnaast uiteraard representativiteit en niveau.

VIP AIRPORT SERVICE:

PROFESSIONAL DRIVER is ook goed bekend met de verschillende luchthavens in Nederland en Europa. Wij ontvangen u of uw gasten bij de gate met een "signboard" met naam of logo van het bedrijf. Vanzelfsprekend assisteren wij met de bagage en begeleiden u of uw gasten naar de VIP Parking.

ROADSHOWS:

PROFESSIONAL DRIVER biedt u ook de mogelijkheid om onbezorgd uw roadshow te kunnen houden. Wij zorgen ervoor dat u op tijd op de juiste locatie arriveert en dat PROFESSIONAL DRIVER klaar staat wanneer dat gewenst is.

DOCUMENTEN VERVOER:

PROFESSIONAL DRIVER is ook het juiste adres voor het vervoer van vertrouwelijke documenten wij zorgen voor een persoonlijke afhandeling op uiterst discrete wijze.